Lunchroom Baguetterie


Bankastraat 97 2585EJ 'S-GRAVENHAGE Netherlands, 's-gravenhage
tel: 070 3523139

Beoordeling van het restaurant
Dit restaurant heeft een totale
beoordeling van:

1 ster
Beschrijving restaurant Lunchroom Baguetterie
Momenteel heeft restaurant Lunchroom Baguetterie nog geen eigen & goede beschrijving.
Weet jij een goede beschrijving voor dit restaurant? Stuur dan een suggestie in!
Informatie
keuken
Broodjeszaken
adres
Bankastraat 97 2585EJ 'S-GRAVENHAGE Netherlands,
2585EJ 's-gravenhage
telefoon
070 3523139
Sponsor
Laatste recensies
 • Totaal waardering:
  1 sterren
  Eten & drinken:
   
  Prijs / kwaliteit:
   
  Bediening:
   
  Sfeer & ambiance:
   
  petra op 5 mei 2011, verschrikkelijk!!
  we hadden een groupon-bon.

  we hadden gereserveerd voor half 1, maar het bleek verder weg te zijn dan verwacht. dus gebeld om te zeggen dat we iets later zijn. Daar werd heel nonchalant op gereageerd. ipv een : bedankt voor uw belletje.

  Aangekomen, mochten we aan tafel zitten. vrouw kwam langs met een extra drank-assortiment.
  Even later kwam een andere vrouw en die vroeg wat te drinken. Er werd niet gereflecteerd op het drank-assortiment.
  Wachtend op de menukaart, kregen we ineens 2 bordjes voorgeschoteld. Zonder uitleg wat er op lag.
  Ik als zwangere wist nog ongeveer wat er op de grouponbon stond. Rauwe ham. dus ik vertellen ik ben zwanger en mag geen rauwe ham en zag brie dus toen gevraagd of het e le cru was of niet. dat moest de vrouw aan collega vragen.
  Tevens zaten op 2 van de 4 broodjes sesamzaad, wegens allergie mag me partner deze niet. Nou helaas hadden ze niet meer van die andere broodjes.
  Ook werd gevraagd of ik wel de zalm mocht, als het rauw was niet. maar bleek gekookt. vervolgens gaf ik aan dat ik niet fan ben van vis. vervolgens vroeg de man of ik zalmsalade lekker vond. nou nee, toen zei de man dan zal je dit broodje wel lekker vinden :-S HALLOOO VERPLICHT OPETEN?? waar is de service? klant is koning? ipv de rauwe ham kreeg ik kipfilet. en kreeg mijn partner simpele witte bolletjes ipv terug.
  Toen lagen er nog 2 bolletjes waarvan we niet wisten wat het was. Filet American? en een gek ei?
  op het internet de bon weer opgezocht te hebben bleek het Tartaar (rauwvlees, als ten dode voor zwangeren) en mozzerella.
  Voldaan van al het gedoe en gierende hormonen, de 2 plates op de toonbank gezet en gezegd vertik het om te betalen voor de thee. op dit bolletje zit tartaar. en ik had liever iets anders dan zalm, en toch moeten opeten.
  De man (baas?) kwam er bij en vertelde dat wij niet hadden aangegeven dat we zwanger waren, maja als je geen menukaart krijgt voorgereikt, wanneer is dan het moment? n aja de man schoof het op groupon dat hij ook ten onrechte door ze was behandeld en de actie niet klopt. Oke prima, maar waar is dan de service van hun lunchroom dan? en als ik niet weet dat de actie niet klopt, hoe kun je dan de schuld op mij schuiven?
  als er op de bon staat: 4 verschillende broodjes belegd met bv. brie, rauwe ham, tartaar, mozzerella. dan staat er toch BIJVOORBEELD, en niet dat je specifiek dat op je broodjes krijgt??


  maar goed, ervaar het zelffff

Ligging restaurant
Gesponsorde links
Restaurants in de buurt