Havenrestaurant Weduwe Van der Toorn


Treilerdwarsweg 2 2583DA 'S-GRAVENHAGE Netherlands, 's-gravenhage
tel: 070-3225881

Beoordeling van het restaurant
Dit restaurant heeft een totale
beoordeling van:

3.13 sterren
Beschrijving restaurant Havenrestaurant Weduwe Van der Toorn
Momenteel heeft restaurant Havenrestaurant Weduwe Van der Toorn nog geen eigen & goede beschrijving.
Weet jij een goede beschrijving voor dit restaurant? Stuur dan een suggestie in!
Informatie
keuken
Nederlandse restaurants
adres
Treilerdwarsweg 2 2583DA 'S-GRAVENHAGE Netherlands,
2583DA 's-gravenhage
telefoon
070-3225881
Sponsor
Laatste recensies
 • Totaal waardering:
  2.5 sterren
  Eten & drinken:
   
  Prijs / kwaliteit:
   
  Bediening:
   
  Sfeer & ambiance:
   
  Familie van Gils op 3 mei 2010, Ik kreeg hier de slechtste vissoep die ik ooit heb gezien. En dat in een visrestaurant! Het was een klein kopje warm water zonder smaak, boordevol bleekselderij en 2 kleine stukjes witvis. Het was nog zuur ook.
  Het vispotje van mijn man bevatte precies dezelfde soep met bleekselderij waar de vis in lag. Bij ons hoofgerecht kregen we geen groenten. Toen ik er om vroeg kregen we: een bakje met - alweer! - bleekselderij en welgeteld één klein stukje courget.
  En verder? De frietjes van mijn dochter waren niet gaar. Ons drinken werd eerst bij een andere tafel aangeboden. Het hoofdgerecht van mijn man werd na 5 minuten weggehaald omdat het toch voor een andere tafel bestemd was. De vis als hoofdgerecht werd zonder ook maar enige garnering geserveerd. En de rekening werd maar niet gebracht..
  Ik heb geen slechte avond gehad, maar dat kwam vooral omdat ik me doorlopend bleef verbazen. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat er die avond een heuse kok in de keuken heeft gestaan!

 • Totaal waardering:
  0 sterren
  Eten & drinken:
   
  Prijs / kwaliteit:
   
  Bediening:
   
  Sfeer & ambiance:
   
  ben nijkamp op 14 december 2009, Wij hebben hier gisteravond (13 december 2009) gegeten en het was ronduit heel slecht. De vis was moddervet en veel te ver door gebakken waardoor er geen structuur meer in zat: net een hap snot. Vermoedelijk was die niet vers. Hoewel alle tafels gedekt waren, moesten wij om een papieren placemat vragen toen het eten al uitgeserveerd was. Een extra (eveneens papieren) servetje was kennelijk te veel gevraagd: u heb er toch al een? Toen we onze klachten meldden was het jammer dat het personeel ons schaapachtig aankeek, zich omdraaide om er verder niet meer op terug te komen. Echt heel jammer. Ons advies: zoek een goed visrestaurant niet hier maar elders.
Ligging restaurant
Gesponsorde links