Lokanta Hollandia


Euterpeplein 7-A 3816NM AMERSFOORT Netherlands, Amersfoort

Beoordeling van het restaurant
Dit restaurant heeft een totale
beoordeling van:

4.67 sterren
Beschrijving restaurant Lokanta Hollandia
Uit etten in Oosterse sferen - U bent op zoek naar een leuke en gezellige manier van uitgaan en u wilt in een oosterse c.q mediterrane ambiance genieten van een heerlijk diner of lunch, dan kunt u terecht bij Lokanta Hollandia. Door de sfeervolle oriŽntaalse verlichting, de heerlijke keuken en de gastvrijheid waant u zich in een sprookje uit duizend-en-ťťn-nacht. Voeg daaraan de sfeervolle ambiance toe en u heeft de juiste ingrediŽnten voor een avondje ontspannen genieten van de ambiance en het eten. Laat u verwennen in Lokanta Hollandia. U kunt bij ons authentiek Turks eten tegen een goed prijs/kwaliteit niveau, dat u elders niet snel zult vinden. Een bezoek aan ons restaurant verzekert u van een smaakvol diner of een heerlijke lunch. Lunch van 12.00 uur tot 16.00 uur Diner van 17.00 uur tot 22.00 uur U vindt ons geheel vernieuwde restaurant aan het Euterpeplein 7A te Amersfoort. Wij zijn open van woensdag t/m maandag van 12.00 uur tot 22.00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij open vanaf 13.00 uur.
Informatie
keuken
Overige Zuideuropese restaurants
adres
Euterpeplein 7-A 3816NM AMERSFOORT Netherlands,
3816NM Amersfoort
Sponsor
Laatste recensies
 • Totaal waardering:
  5 sterren
  Eten & drinken:
   
  Prijs / kwaliteit:
   
  Bediening:
   
  Sfeer & ambiance:
   
  Mirjam Bonnť op 26 juni 2010, We hebben hier voor de tweede keer dit jaar heerlijk gegeten - de eerste keer binnen, deze keer buiten. Het eten dat dit restaurant serveert is geweldig. De bediening is vriendelijk en snel, zelfs als het druk is. Het is er gezellig, zowel binnen als buiten.

  Dit restaurant is volgens mij een nog onontdekte parel in de Amersfoortse culinaire kroon.

 • Totaal waardering:
  4.75 sterren
  Eten & drinken:
   
  Prijs / kwaliteit:
   
  Bediening:
   
  Sfeer & ambiance:
   
  Carin op 28 november 2009, Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. Sfeer was iets minder omdat er weinig gasten waren.
  Maar redenen genoeg om het restaurant (nog) eens te bezoeken.

Foto's
Ligging restaurant
Gesponsorde links