La Cacerola


Weteringstraat 41, Amsterdam
tel: 020 6255210

Beoordeling van het restaurant
Dit restaurant heeft een totale
beoordeling van:

4 sterren
Beschrijving restaurant La Cacerola
Restaurant La Cacerola is gevestigd in een van de meest charmante buurten van Amsterdam, beschut achter druivenranken in een zeer sfeervol monumentaal pand. Een huis met karakter, gerund door het Brazilaans/Hollandse team van Chef Guto Souza en zijn vrouw Neel Souza-Hermans. Braziliaanse Chef Guto Souza is geschoold in de Franse en Italiaanse keuken, maar heeft daarnaast een zeer ruime ervaring als chef kok in verschillende landen ; Brazilië, Portugal, België en India. Zijn grote passie is het vinden van unieke smaakcombinaties van de verschillende keukens. Chef Guto en Neel exploiteerden de afgelopen 6 jaar restaurant Fusion in Goa, India. Na een zeer succesvolle periode die ze hebben afgesloten met het winnen van een “Food Award of the Times of India” als beste internationale restaurant van Goa hebben zij besloten om terug te keren naar Nederland. Om Chef Guto zijn kwaliteit het beste tot zijn recht te laten komen serveert La Cacerola een dagelijks wisselend menu vol verrassingen. Iedere avond zal weer een culinair feest worden en zal Chef Guto zorgen voor een bijzondere ervaring. Wij bieden u een ontspannen avond uit in een informele sfeer met een persoonlijk tintje en vooral een culinaire belevenis.
Informatie
keuken
Overige Zuideuropese restaurants
adres
Weteringstraat 41,
1017SM Amsterdam
telefoon
020 6255210
Sponsor
Laatste recensies
 • Totaal waardering:
  4 sterren
  Eten & drinken:
   
  Prijs / kwaliteit:
   
  Bediening:
   
  Sfeer & ambiance:
   
  Stijn op 11 januari 2011, Erg lekker gegeten, lekker ontspannen sfeer. Duidelijk een chef met veel ervaring. Lekkere combinaties, mooie wijnen.
 • Totaal waardering:
  4 sterren
  Eten & drinken:
   
  Prijs / kwaliteit:
   
  Bediening:
   
  Sfeer & ambiance:
   
  Fred op 2 januari 2011, Prima restaurant, waar met verse produkten en veel passie wordt gekookt. De bediening is plezierig.
Foto's
Restaurant La Cacerola
Restaurant La Cacerola
Restaurant La Cacerola
Ligging restaurant
Gesponsorde links