Tapas restaurant lucas


Kerkstraat 38 5541EM REUSEL Netherlands, Reusel
tel: 0497 642165


Beoordeling van het restaurant
Dit restaurant heeft een totale
beoordeling van:

3.71 sterren

Recensies van restaurant Tapas restaurant lucas

Hier een overzicht van recensies en beoordelingen van het restaurant. Beoordeel zelf ook het restaurant als je er hebt gegeven, en help hierbij andere bij hun keuze van hun restaurant!
Sponsor
  • Totaal waardering:
    0 sterren
    Eten & drinken:
     
    Prijs / kwaliteit:
     
    Bediening:
     
    Sfeer & ambiance:
     
    Gilles Bogers op 6 januari 2012, Ik heb hier echt zitten te genieten
    zeker prijs kwaliteit bijzonder goed leuke wijnen op de kaart, hier kun je eten ook met een kleine portomenee en dat is natuuurlijk zeer aangenaam ook voor jongere mensen is het goed vertoeven.
    hebben hier met 2 personen gegeten het was echt super echt een aanrader.

  • Totaal waardering:
    3.75 sterren
    Eten & drinken:
     
    Prijs / kwaliteit:
     
    Bediening:
     
    Sfeer & ambiance:
     
    adriaan op 28 mei 2010, Het restaurant zit in een dorpsvilla in het centrum aan een parkeerplaats. De weg langs het restaurant is op zondag niet zo druk. Voor het restaurant is een terras met een achttal tafels en twee parasols. We namen als aperitief “de tip van de chef” dit is een Italiaanse Vigneto Torricella 2008 DOC Orvieto. Hij wordt iets te koel geschonken maar omdat het warm is ontwikkeld het boeket zich snel. Bloemen, bloesem en zachte tonen van musk en exotisch fruit. De smaak is subtiel en zacht. De amuse kwam in een glaasje gevuld met tomaten mousse hierop wat gedroogde zontomaatjes, groene pesto en wat croutons, een aardig opwarmertje. De eerste gang was voor mij de bouillabaisse, getrokken bouillon van kreeft en roodbaars met hierin een gamba, zalm, kabeljauw en victoriabaars. Dit was een mooie bereiding die prima smaakte met sappige vis, de begeleiding met de wijn (Orvieto) was goed. L. had gekozen voor de visterrine met gerookte zalm en mosterd dille. Hier heb ik ook een klein stukje van geproefd en het smaakte prima. De tweede ronde was voor mij de gerookte eendenborst. Hierbij dus een rode geselecteerd, dit was zo gebeurd want er was keuze uit slechte 1 wijn, jammer. Het goede nieuws is dat het wel een mooie is. Chateau Aiguilloux uit de Languedoc gemaakt van Grenache druiven. Een niet te zware wijn met tonen van roodfruit en kersen en een accent van specerijen. De eend was droog en prima op smaak er zit een kader van dressing omheen met peterselie, zelfgemaakte mayonaise en knapperige stukjes die voor enige variatie zorgen. Ik vond wel dat er iets te weinig afwisseling was. L. had een warm gerookte zalmfilet met Hollandaisesaus, hier mocht ik ook iets van proberen en het is een mooie bereiding met hele verse zalm, lekker sappig met subtiele rooksmaak. Ronde drie was voor mij de gebakken ganzenlever met Appel. Hierbij een “zwarte muscat” geselecteerd, (4 keuzes dessertwijn) het is een Quadie Elysium uit de verenigde staten. Een niet te zoete licht fruitige wijn met aroma van rozen, lychee en muskaat. De ganzenlever is excellent gebakken met een stevige korst en van binnen zacht, de smaak is betoverend. De appels hadden een stevige byte en hadden van mij iets langer in de oven gemogen. De saus smaakte ook betoverend en er lag nog een schijfje aardappel op dat naar chips smaakte. L. had de gevulde tongrolletjes met schaaldieren, erbij een stukje preitaart, stukjes groente, een toefje aardappelpuree en een chipje. Ik heb een stukje van de tongrol op en ik vond het wat droog en in de vulling kon ik niet de schaaldieren herkennen. L. was in haar nopjes over het gerecht. Het zijn jonge vriendelijke meisjes die je bedienen die enthousiast hun best doen. De kennis en uitleg is niet van hoog nivo maar ze nemen de moeite om even navraag te doen in de keuken. Als de wijn op is komen ze even informeren of er nog iets gewenst is zonder opdringerig te zijn. Ze komen ook niet tussendoor informeren of alles naar wens is en doen dit pas als je het gerecht afgerond hebt. Het restaurant is netjes maar niet luxe. De wijnen worden royaal geschonken. Het is jammer dat er niet meer wijnen per glas kunnen worden gekocht, slechts 2 witte, 1 rose, 1 rode en 4 dessert wijnen. De wijnkaart is niet uitgebreid maar er is voldoende keuze ca. 30 wijnen. We waren alles bij elkaar 72,50 kwijt wat meevalt zeker gezien de kwaliteit van het eten.
  • Totaal waardering:
    4.25 sterren
    Eten & drinken:
     
    Prijs / kwaliteit:
     
    Bediening:
     
    Sfeer & ambiance:
     
    Annelies Hensen op 9 december 2009, Alle vorige recensies ten spijt,wie veel wil eten ,moet maar barbequen of naar de fritestent.Of even een extra gerechtje bestellen.
    Deze mensen weten het culinaire niet te waarderen.
    Restaurant Lucas is al speciaal op zichzelf.
    Waar je in een rustige ambiance lekker kunt dineren met allerlei kleine, maar wel verfijnde gerechten.
    Alles wordt met de grootste zorg klaargemaakt en altijd vers.Zo kun je van diverse lekkernijen genieten .Bijvoorbeeld : Eerst een lekkere Trio van Tomaat en een heerlijke carpacio.(het zijn perslot van rekening kleine hapjes,dus waarom ook niet). Zo kun je ook diverse hoofdgerechten uitkiezen en dan als klap op de vuurpijl de overheerlijke desserts.Er zijn allerlei lekkere wijnen en wie iets speciaal zoekt vraagt dit maar even aan de gastvrouw.Alles bij elkaar een geweldig restaurant waar voor elk wat wils op de kaart staat.En ideaal voor een feestje.
    Ik zou zeggen volhouden zo,dan zit er een leuke toekomst voor jullie in.Chapeau.!!!!!!!!!!

  • Totaal waardering:
    4 sterren
    Eten & drinken:
     
    Prijs / kwaliteit:
     
    Bediening:
     
    Sfeer & ambiance:
     
    Harrie Paridaens op 10 november 2009, je kunt hier gerust met een potentiele klant gaan eten het is gewoon goed netjes clean, je hoeft niet perse naar een culinair restaurant want ze zijn zelf ook culinair met die kleine hapjes
    je kunt ook zelf je tempo bepalen omdat je zelf kunt bepalen wanneer je iets besteld, ze hebben ook leuke wijnen op de kaart staan voor een goede prijs, je kunt er bijvoorbeeld ook een verjaardag vieren ze hebben plaats genoeg, alles bij elkaar het is er uitstekend, ik heb ervaring met culinaire restaurants, maar voor mij springt het er echt uit alle respect voor restaurants met 1 2 of 3 stereren, maar ja hij is ook in de leer geweest bij restaurant Boreas te Heeze ook zeer goed, ik vindt zelf het beste restarant van half Nederland

  • Totaal waardering:
    4.5 sterren
    Eten & drinken:
     
    Prijs / kwaliteit:
     
    Bediening:
     
    Sfeer & ambiance:
     
    John op 9 november 2009, Wij hebben nu verschillende keren gegeten bij Lucas,elke keer is het fantastisch. De gerechten zijn zeer smaakvol de opmaak ziet er ook schitterend uit."Sterrenniveau".!!!
    Complimenten aan de kok.
    Gastheer en gastvrouw een "dikke pluim".
    Een grote aanwinst voor Reusel.!!!

  • Totaal waardering:
    2.75 sterren
    Eten & drinken:
     
    Prijs / kwaliteit:
     
    Bediening:
     
    Sfeer & ambiance:
     
    Donna en Kees op 31 december 2008, Het eten was lekker maar veel te weinig. Het is geen sfeervol restaurant.
    Toen we naar huis gingen vroeg de eigenares niet eens of we lekker gegeten hadden. Het nodigde ons in ieder geval niet uit om een keer terug te komen.

  • Totaal waardering:
    3.5 sterren
    Eten & drinken:
     
    Prijs / kwaliteit:
     
    Bediening:
     
    Sfeer & ambiance:
     
    Anonniem op 14 december 2008, Het eten is hier ECHT super. Dat verwacht je niet van te voren. Echt esquise gerechtjes, netjes afgewerkt, leuk opgemaakt, super van smaak. De ambiance is echter matig. Dit komt vooral door de tegelvloer, de kale inrichting. Nog een minpuntje is dat wanneer er meerdere gerechten worden besteld, je ze ook tegelijk krijgt, terwijl je ze niet tegelijk op kunt eten, waardoor het koud wordt of je moet haasten om het ene op te eten. Het is geen tapas wat geserveerd wordt, maar meer amuses of het formaat van een klein voorgerecht. Al met al een aanwinst voor de streek op culinair gebied, maar niet wat sfeer betreft.
  • Totaal waardering:
    3.25 sterren
    Eten & drinken:
     
    Prijs / kwaliteit:
     
    Bediening:
     
    Sfeer & ambiance:
     
    Hans en Grietje op 17 november 2008, we zijn er voor de tweede keer geweest en hebben nog steeds geen tapas gehad.Laatste keer hebben we het aan de kok overgelaten en er zat weer geen tapas bij. De portie zijn ook aan de kleine kant zijn voor de tweede keer weer naar de friettent moeten gaan.
    De eigenaresse is ook niet echt vriendelijk vraagt niet eens of het gesmaakt heeft en alles naar wens was geweest.

Sponsor
Hapje gedaan? Vertel hier hoe het is gegaan...
Naam:
Email adres (niet zichtbaar):
Anti-spam code:
kaptcha
Beoordeling van het eten & drinken:
Beoordeling van de prijs / kwaliteit:
Beoordeling van de bediening:
Beoordeling van de sfeer & ambiance:
Beschrijf je ervaring:

Ligging restaurant
Gesponsorde links
Restaurants in de buurt