De Zoete Zoen


Cauberg 29 6301BT VALKENBURG LB Netherlands, Valkenburg lb

Beoordeling van het restaurant
Dit restaurant heeft een totale
beoordeling van:

4.3 sterren
Beschrijving restaurant De Zoete Zoen
Momenteel heeft restaurant De Zoete Zoen nog geen eigen & goede beschrijving.
Weet jij een goede beschrijving voor dit restaurant? Stuur dan een suggestie in!
Informatie
keuken
Franse restaurants
adres
Cauberg 29 6301BT VALKENBURG LB Netherlands,
6301BT Valkenburg lb
Sponsor
Laatste recensies
 • Totaal waardering:
  2.75 sterren
  Eten & drinken:
   
  Prijs / kwaliteit:
   
  Bediening:
   
  Sfeer & ambiance:
   
  Mike op 24 maart 2017, Na een heerlijk verblijf in één van de comfortabele villa's van Lendal Greenpark De Cauberg, wilden wij ons weekend afsluiten met een diner in restaurant de Zoete Zoen gelegen op het terrein van Landal Greenpark. We maakten een reservering voor zondagavond tussen 20.15 en 20.30

  Het diner met als hoofdgerecht gegrilde biefstuk met ketjap was voortreffelijk! De bediening van de gastvrouw Chantal werd echter naarmate de sluitingstijd naderde steeds minder vriendelijk! Ze wilde duidelijk op tijd naar huis. Na ons hoofdgrecht bestelde wij koffie en liqueur om de maaltijd af te ronden. We besloten daarna (het was inmiddels 21.30) om nog één kopje koffie met liqueur te bestellen en dan meteen om de rekening te vragen. Gastvrouw Chantal was inmiddels met een prive telefoon gesprek bezig en had totaal geen aandacht meer voor ons. Uiteindelijk lukte het ons om haar aandacht weer even te krijgen en vroegen of het mogelijk was om nog een kopje koffie te bestellen. Helaas was dat niet meer mogelijk omdat de koffie machine al uit stond. Zij verontschuldige zich en zei dat het haar fout was omdat zij een verkeerde inschatting had gemaakt, ze had namelijk ingeschat dat wij geen koffie meer zouden willen! Als zij het even aan ons had gevraagd alvorens het koffie apparaat uit te zetten, had zij deze verkeerde inschatting niet behoeven te maken.Zij vervolgde haar telefoon gesprek luid genoeg zodat wij het konden horen met de woorden" nee hoor ik heb nog maar één tafel dus ik ben er over 15. Minuten" Goed, wij hadden de boodschap wel begrepen, rekende af en stonden om 21.45 op de stoep.
  Zo kreeg door de ongastrvrije houding van deze gastvrouw, een avond in de Zoete Zoen een zure nare bijsmaak! Heel erg jammer!

 • Totaal waardering:
  5 sterren
  Eten & drinken:
   
  Prijs / kwaliteit:
   
  Bediening:
   
  Sfeer & ambiance:
   
  m.steenhuis op 24 september 2010, Wij verbleven 1 week op t landal park de Cauberg. Op t terrein een heerlijk gezellig restaurant.
  Wij hebben 2x genoten van diner en het vertrek ontbijt.
  De tournedos was zeer bijzonder,smakelijk en mals.
  Fijn personeel.

Ligging restaurant
Gesponsorde links